Rudymentari, un dels artistes

TW
2

El concert Treu la Llengua torna aquest estiu a Menorca. La cita serà el proper 20 d’agost a sa Vinyeta (20 hores), Ciutadella. Un festival musical per al qual es comptarà amb la participació de tres de les propostes locals amb més ganxo del moment. Entre elles Pèl de Gall, grup que està gaudint d’un gran èxit aquest estiu amb una àmplia gira de concerts i que ve d’haver actuat el passat cap de setmana al Canet Rock de Mallorca davant 12.000 persones.

Rudymentari, amb les seves cançons al voltant dels diferents estils de música jamaicana, és una altra de les grans apostes del festival. L’artista de Ciutadella ve gaudint, tant fora com dins de l’Illa, d’una creixent popularitat des de la publicació del seu àlbum «Contracorrent».

Finalment, cal destacar en el cartell la presència d’una de les bandes joves amb més futur en el panorama local, Suc i sopes, que a inici d’any van llançar el seu primer treball discogràfic, «Mai me pens».

El concert està impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern, el departament de Cultura Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella. De l’organització se n’ocupa l’associació cultural sense ànim de lucre Més que Música Menorca.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta però en ser l’aforament limitat cal reservar entrada (www.mesquemusica.com). El festival no té cap restricció per a l’accés de menors d’edat i s’habilitarà transport des de Maó, Alaior, es Mercadal i Ferreries al preu d’un euro.