TW
0

El pròxim divendres dia 12, a les 23 hores, tindrà lloc a sa Plaça d’Alaior el concert del grup Avalanx, en el que serà l’estrena a l’Illa de la formació musical liderada per Isaac Mascaró, exdirector de la Banda de Música des Migjorn Gran.

Avalanx és un grup format per tretze músics amb la direcció musical d’Isaac Mascaró que conté ingredients de música electrònica i amb la participació en completa harmonia d’instruments acústics, amb saxos, trompetes, trombons i percussions, i altres electrònics, com teclats, baix i guitarra elèctrica.

Avalanx també beu de la ‘samba’ que els germans Isaac i Óscar Mascaró van popularitzar fa una vintena d’anys, és a dir, el producte musical que s’interpretava una vegada acabat el jaleo i que, implementat dins la Banda de Música des Migjorn Gran, va arrelar amb un notable èxit en les festes patronals de l’Illa.

Noticias relacionadas

Tant Avalanx com la ‘samba’ presenten unes característiques en comú: tempo àgil, percussions, èxits de la música de ball electrònica, arranjaments musicals inèdits creats pel director amb la col·laboració del seu germà, interacció constant amb el públic, solos, coreografies, moviments i molta energia dalt l’escenari.

Isaac Mascaró, el batle José Luis Benejam i el regidor de Festes Rafel Quintana
Isaac Mascaró, a l'esquerra de la imatge, amb el batle José Luis Benejam i el regidor Rafel Quintana.

Trajectòria

Després d’una actuació l’octubre de 2021 al Trui Teatre, de Palma, Avalanx va oferir el passat dia 26 de febrer un concert a la plaça de la Reina, a Palma, amb motiu del Dia de les Illes Balears. La banda va encetar el 19 de juny els concerts del seu Tour Summer ‘22! amb l’actuació al gran recinte de Son Fusteret, a Palma en el marc del The Dream Island Festival.

La següent actuació els va dur a principis d’agost a l’estranger per donar un concert a Villars, Suïssa, amb motiu de la reobertura de Villars Palace als Alps suïssos.