El professor Francesc Casadesús

TW
1

L’Ateneu de Maó organitza de nou el cicle de conferències sobre el món clàssic, que amb el títol de «Cicle de cultura grecorromana: fent camí amb els clàssics» comptarà amb tres sessions a càrrec d’experts en la matèria que començaran a les 19 hores.

La primera conferència es celebrarà el dissabte dia 28 de gener, en què la professora de Dret romà de la Universitat de Castilla La Mancha, Alicia Valmaña, parlarà sobre «Ser o no ser esclavo en Roma».
El 25 de febrer, el catedràtic de Filologia llatina de la Universitat d’Alcalá, Antonio Alvar, oferià la conferència «Trágicos destinos femeninos en ‘La Eneida’».

Per la seva part, el professor de Filosofia grega de la UIB i president de la Secció Balear de la SEEC i de la Sociedad Ibérica de la Filosofía Griega, Francesc Casadesús, parlarà sobre «Sòcrates i la seva crítica filosòfica a la democràcia».

Casadesús

Durant molts anys, el professor Francesc Casadesús Bordoy ha organitzat el cicle de conferències sobre el món clàssic, que s’han celebrat en la veterana entitat cultual maonesa, amb l’objectiu de reflexionar sobre el pensament i la cultura clàssica.