La cantant, compositora i multiinstrumentista Magalí Sare.

TW
0

Magalí Sare, cantant, multiinstrumentista i compositora, ofereix demà, Dia de la Dona, el concert impulsat per la la Conselleria de Benestar Social en col·laboració amb Joventuts Musical de Ciutadella. L’actuació és al Teatre des Born, a les 20 h, i les entrades són gratuïtes, prèvia reserva i recollida a la taquilla.

Magalí Sare (Barcelona, 1991), artista que es caracteritza amb la seva veu poli tímbrica, presenta aquí el seu segon disc, titolat «Esponja». Amb una temàtica al voltant de la creació de la personalitat, amb les etapes de la vida que en són clau, i les dones de la família com inspiració, el disc és un viatge de música pop mediterrània, amb tocs folklòrics i experimentals. Ve acompanyada en aquest concert per Sebastià Gris, guitarra i baix, i Josep Cordobès, a la bateria.

La cantant i compositora va treure el 2018 el seu primer disc en solitari: «Cançons d’amor i dimonis». L’any 2020, va publicar «A boy & a girl», amb el guitarrista Sebastià Gris, primer premi de jazz de Juventudes Musicales de España i el primer premi al concurs internacional de música en llengües minoritàries Suns Europe. Amb el contrabaixista Manel Fortià va crear, per altra banda, «Fang i núvols».

També ha publicat discos com a soprano amb quartets com el que a cappella es va donar a conèixer al gran públic al concurs «Oh happy day» de TV3. Amb la pianista i compositora Clara Peya ha publicat «Estómac», combinant jazz, pop i rap.