El programa de Sant Jordi, presentat aquest dimecres

TW
7

L’Ajuntament de Maó ha elaborat un complet programa cultural amb motiu de la Fira del Llibre, que inclou una trentena d’activitats, com conferències, teatre, concerts, presentacions de llibres, contacontes, tallers i venda de llibres, entre altres, que es celebraran entre l’11 i el 28 d’abril.

El cap de setmana del 22 i 23 d’abril concentra una gran majoria de les iniciatives culturals del programa, com és la celebració de la Fira del Llibre el dissabte de 10 a 21 hores i el diumenge de les 10 a les 20 hores al carrer Nou, s’Arravaleta i la plaça de la Constitució. Hi participaran les diferents llibreries, floristeries, entitats editores i la Biblioteca Pública de Maó.

El dissabte es presentarà a la Sala d’Audiències del Claustre del Carme el llibre «Sínia de la Plana. Un projecte de voluntariat per a la restauració del patrimoni etnològic de Maó», amb la participació del seu autor Marc Seguí, l’arader Pedro Pons i Toni Olives. Al mateix lloc, s’obrirà l’exposició «Cartografies submergides», d’Andrea Oyamburu i Dionisio Sánchez, i a l’Orfeó Maonès es representarà l’obra «Lokus», de Ponç Pons.

El diumenge, a més de la venda de llibres,    hi haurà dos contacontes a les places Constitució i reial, a més del concert «Fidelio», a càrrec de l’octet de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca al Teatre Principal de Maó.