El cercavila de la companyia Efímers, pels carrers de Maó

TW
0

Més d’un miler de persones van assistir a la jornada inaugural de l’onzè Festival de Teatre Infantil que organitza el Teatre Principal de Maó, i que continuarà avui, amb tres funcions més, a la mateixa sala maonesa.

Es pot dir que la cita està més que consolidada, veient l’interès que desperta, any rere any, en el públic infantil i familiar. Una constatació va ser el cercavila matinal que va protagonitzar la companyia Efímers, que va sortir de la plaça Esplanada i va recórrer diversos carrers de la ciutat, atraient la participació d’unes sis-centes persones.

Un poc més tard, al ‘Principal’, el grup Festuc Teatre va reunir unes quatre-centes persones més, per a presenciar l’espectacle «Bungi, la petita coala», i el capvespre    van completar el programa un nou cercavila d’Efímers, i Labú Teatre va escenificar «Fragile 2.0».

El festival es trasllada, avui, a la Sala de la Reina del teatre, amb dues funcions (10 i 11.30) d’«El follet blau», d’Estudi Zero Teatre, dirigit a infants d’1 a 5 anys. Després, a les 12.30 hores, la companyia Nacho Diago presentarà «La màquina de Ruber Goldberg», recomanat a partir dels 6 anys.