Taula del poblat prehistòric de Talatí de Dalt, a Maó

TW
0

El programa Becatalaiòtica estrena la seva programació el proper 13 de maig (11 hores) a Talatí de Dalt, Maó. Enguany arriba a la setena edició amb un calendari de cinc esdeveniments repartits els mesos de maig, juny i juliol. Els diferents jaciments de la Menorca Talaiòtica es convertiran en escenaris a l’aire lliure on els cinc finalistes presentaran les seves propostes. Becatalaiotica és un projecte d’Amics del Museu de Menorca i el Consell, amb la col·laboració de la Fundació Illes Balears.

Aquest concurs vol donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge menorquí i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a patrimoni mundial entre nous públics. Els participants executaran un esdeveniment de caràcter lliure en què qualsevol mètode d’expressió és vàlid. Divulgació cultural, assaig, intervencions artístiques, dansa o interpretació tenen cabuda en aquestes propostes.

El públic haurà d’avaluar la proposta i valorar-ne l’originalitat i l’interès. La més ben valorada guanyarà una beca d’estudis de 2.000 euros.

La segona cita serà el 4 de juny a Torre d’en Galmés, després Becatalaiòtica anirà l’11 de juny a Torrellafuda, la quarta serà el 17 de juny a Torralba d’en Salort i la darrera, l’1 de juliol a Cala Morell.