Enric Pérez Massanet amb l'escriptor Pau Faner i l'editor d'Es Diari, Josep Pons Fraga. | Josep Bagur Gomila

TW
2

Enric Pérez Massanet, de 16 anys, que estudia 4art d’ESO a l’Institut de Secundària Maria Angels Cardona de Ciutadella ha guanyat el III Concurs de Joves Dramaturgs, convocat per l’associació de cultura escènica Arrel’ART, amb l’obra «L’herència», un text colpidor, amb un intens diàleg entre els protagonistes, l’acció del qual transcorre a Menorca.

En aquest mateix certamen l‘escriptora Mariona Hauf ha estat guardonada amb el premi de Vè Concurs de Textos Teatrals En-Viu amb «Etna». Arrel’ART organitza, des de fa cinc anys, aquest concurs, un certamen d’escriptura teatral breu que forma part de les activitats del Tast d’Arts Escèniques de Sóller.

Enguany el jurat ha estat format per Danai Delipetrou, guardonada en l’anterior edició; Jaume Terrassa, actor, director i dramaturg; i Cati Eva Canyellas, glossadora. El premi per als joves dramaturgs té una dotació econòmica de 200 euros.
Noticias relacionadas

Els altres premis aconseguits

Enric Pérez Massanet ja ha guanyat, enguany, el guardó al relat jove per a autors menors de 25 anys en els Premis de Narració Curta i Poesia Illa de Menorca, convocats per 'Menorca - Es Diari' amb el suport de la Conselleria de Cultura del Consell insular. L’obra premiada es titula «El último enano».

El jove estudiant de l’IES Maria A. Cardona també ha estat guardonat amb el premi a la segona millor història de Balears en el Concurs AMIC-Ficcions 2023 amb el relat «L’home del prat», amb la que guanyà el premi a la millor història de Menorca.