L’artista menorquina devora el contenidor que ha intervingut.

TW
0

L’artista menorquina Gràcia Ribalaiga ha estat seleccionada per tercera vegada per intervenir en un dels contenidors que    en el seu interior acullen les botiguetes amb els diferents productes de l’AfterSun Market a Port Adriano, a Calvià. El mercat es va inaugurar el passat 26 de maig i està obert només els caps de setmana, concretament de divendres a diumenge, fins al 18 de juny.

Gràcia Ribalaiga es va desplaçar a Port Adriano per dur a terme la seva intervenció en el contenidor adjudicat, amb la col·laboració d’una ajudant per concentrar la feina durant un sol dia. El collage parteix d’un original de paper, que sempre són reciclats.

Ribalaiga assegura que no és una artista de crear una història i després desenvolupar-la, sinó al revés. Enguany s’ha inspirat en una imatge que li va agradar molt, una foto molt retro dels anys seixanta d’unes    al·lotes assegudes en unes cadires de platja devora un Sis-cents, una d’elles menja una poma i l’altra té una beguda a la mà. «A partir d’aquí els vaig posar unes flors i unes verdures dalt el cap, a més d’uns senyals informatius de Palma i Port Adriano al seu costat. Em vaig muntar la història que eren dues turistes holandeses que s’havien aturat per descansar de camí cap a Port Adriano», subratlla.