La Banda des Migjorn obrirà el concert amb la interpretació d’alguns dels temes de la formació anglesa Coldplay

TW
0

La Banda de Música des Migjorn Gran i The Binigaus Band ofereixen el pròxim dia 8 de juliol, a les 21.30 hores, el Concert d’Estiu que tindrà lloc al camp de futbol de Los Nogales.

La Banda des Migjorn obrirà el concert amb la interpretació d’alguns dels temes més coneguts de la banda anglesa Coldplay, amb els arranjaments del seu director Tomás Rosselló, que ha afirmat que «serà un concert molt divertit i tothom que vengui xalarà molt, és un repertori molt atractiu i amb molts de matisos, els músics de la banda ho fan molt bé». A continuació, actuarà Binigaus Band amb el seu repertori musical.

Banda municipal

La Banda de Música des Migjorn Gran encetarà la temporada estival amb aquest concert del pròxim dia 8 de juliol, «Coldplay a banda», que posteriorment continuarà el pròxim dia 24 de juliol amb la seva actuació as Castell per amenitzar el jaleo del dissabte de les festes de Sant Jaume.

La banda que dirigeix Tomás Rosselló també amenitzarà els jaleos de les festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes, a més de tenir projectat dos concerts més, un d’ells as Migjorn Gran, encara sense concretar la seva data, i l’altre es celebrarà el dia 3 de setembre a Maó, el diumenge anterior al de la celebració de les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

La Banda de Música des Migjorn Gran està formada per uns 45 músics, tot i que a vegades s’ha de comptar amb reforços per la falta d’algun instrument necessàri en els concerts, segons assegura el director Tomás Rosselló, que està al capdavant de la formació musical des de l’any 2020.