Raquel Moll i Roser Moll.

TW
0

El passat 7 de juliol s’inaugurà una exposició de pintura i poesia a la sala Xec Coll de Ciutadella que presenta l’obra plàstica de la pintora Raquel Moll i els poemes de la seva neboda Roser Moll. Una mostra on els colors, formes, lletres i jocs de paraules juguen i s’entrellacen entre si de manera intuïtiva, simple i natural.

Aquesta exposició, amb el nom «Flor d’aigua», ens intentarà sorprendre amb pintures i poemes que, tot i formar part de dues disciplines que difereixen l’una de l’altre, es complementaran a la perfecció per despertar-nos emocions. I alhora, fer-nos gaudir de l’art i de la bellesa que la nostra illa reflexa a través de la seva fauna, la natura i el mar.

D’una banda, Raquel Moll immortalitza en aquesta mostra la força i tot el món de la naturalesa menorquina a través d’aquarel·les en petit i mitjà format. Utilitza una bona tècnica pictòrica, capaç de fer-nos retrobar i admirar, de bell nou, paisatges i espais que ja havíem oblidat.

De l’altra, Roser Moll s’expressarà en forma de poemes i altres textos breus que aporten reflexions profundes, belles imatges i missatges provocadors per transmetre’ns la tranquil·litat i la serenor que envolta tota Menorca.

L’objectiu que Raquel i Roser intenten aconseguir és la recerca i la trobada interior amb un mateix. I també aprendre de fixar-se amb les sensacions i emocions que ens desperten els poemes i quadres, tot ben plantejat amb una reflexió enriquidora i pausada d’allò que forma part del paisatge i la natura de Menorca.

Raquel Moll explica a «Es Diari MENORCA» que volen fer arribar l’art a tothom. Aquesta exposició no va dirigida a cap públic en concret. Les portes de la Sala Xec Coll romandran obertes a tots els interessats en conèixer la fusió de la pintura i la poesia fins al 2 d’agost. Amb totes aquestes propostes es posa a l’abast dels visitants un espai únic per a ells mateixos, que els permet aprofundir en la reflexió i en l’apreciació de la bellesa i l’art, mitjançant les manifestacions artístiques de Raquel i Rosa Moll, tia i neboda respectivament.