Biblioteca pública de Maó | Arxiu

TW
0

La Biblioteca Pública de Maó enceta el pròxim dimarts dia 1 la programació cultural dels dimarts d’agost, amb l’organització d’una sèrie de diàlegs, dues xerrades del cicle de lectures, i un concert xerrada. Aquestes activitats són lliures i gratuïtes i els interessats no necessiten fer una inscripció prèvia.

El pròxim dimarts dia 1 les artistes Natalia Pérez i Paula Drenkard, acompanyades de Maica Martínez, oferiran un diàleg sobre «Del cuerpo hablado a la palabra escrita» sobre com la dansa pot generar la paraula poètica i com l’escriptura pot alimentar maneres de fer dansa.

El 8 d’agost, la doctora en Filologia Hispànica Blanca Ripoll participarà en la segona sessió del cicle «Lectures d’estiu», en el qual tractarà sobre les novel·listes espanyoles del segle XXI fent referència a autores com Sara Mesa i títols com «Panza de burro», entre altres.

El 22 d’agost, tindrà lloc un concert xerrada sobre la història i temàtica del blues des d’un punt de vista femení amb la veu de Queralt Albinyana i la música de Tota Blues.

Finalment, el 29 d’agost, José Antonio Luque Carreras tractarà sobre la novel·la negra del Mediterrani dins el cicle «Lectures d’estiu».