Tóbal Pons, regidor; Tòfol Gomila, Punt @rt; Joan Palliser, batle, i Nerea Nevado, regidora. | Katerina Pu

TW
0

Aquest divendres i dissabte tornen al poble des Mercadal, les Vesprades d’Art, en la seva setena edició, amb desenes de cases i també alguna cotxeria o d’altres espais oberts al públic per a mostrar obres artístiques de pintura, principalment, però també escultura o fotografia.

L’associació d’artistes Punt @rt organitza junt amb l’Ajuntament des Mercadal aquest esdeveniment que es programa cada dos estius des del 2009, exceptuant l’any 2021 i que atrau centenars de visitants. Els artistes membres de l’associació i també altres creadors residents al municipi a més d’alguns reconeguts convidats, presenten les seves obres.

La col·laboració dels vesins que participen amb els seus habitatges o segones residències és essencial. Es facilita als visitants un plànol dels carrers des Mercadal amb la ubicació dels 39 espais, la gran majoria habitatges privats, que es poden visitar entre les 19 i 24 hores de divendres 4 i dissabte 5 per contemplar les obres d’art.

Arts plàstiques i música   

A més de les obres de pintura, escultura, joieria, fotografia, dibuix, torneria i vídeo instal·lació que el públic trobarà a les VII Vesprades d’Art als espais repartits entre una desena de carrers al voltant de la plaça Constitució, també es podrà gaudir d’actuacions musicals en cinc racons també molt cèntrics des Mercadal. Demà, just després de la presentació de les vesprades a les 19 hores, actuarà el Quintet Nura a les 19.30; Georgina Massanés i Luis Souto a les 20; Guiem Soldevila a les 21 i Music Siblings a les 21.30.

El vespre de dissabte la música la posarà Annabel Villalonga a les 20 hores, Pere Arguimbau Trio a les 20.30 i per acabar, selecció musical del DJ Juligan, membre del grup musical Love of Lesbian, a les 21 hores.