Diego Dubón, entre Alba Sintes i Antoni Pons Morlà

TW
0

A la darrera assemblea de socis del Cor Illa de Menorca, celebrada el passat mes de juliol, es va procedir a la renovació de la junta directiva, amb el relleu oficial en la presidència de l’entitat, que durant els darrers deu anys ha ocupat Diego Dubón, en favor d’Orestes Carreras.

La gestió de Diego Dubón al davant del Cor Illa de Menorca s’ha caracteritzat pel gran dinamisme de la coral i la celebració d’exitosos concerts al llarg de l’any, que han donat bona compta de la seva qualitat interpretativa.

Nova temporada

Després de deu mesos d’intensa activitat, el Cor Illa de Menorca s’ha agafat el descans estival fins que el setembre, després de les festes de la Mare de Déu del Gràcia, encetarà la nova temporada 2023-2024.

La nova temporada s’encetarà amb un primer concert que des de la coral assenyalen que «és molt atractiu i potent pel seu contingut musical i vocal, que inclourà tres composicions d’autors rusos». Es tracta de les «Danses polovtsianes», l’escena final del segon acte de l’òpera «El Príncep Igor», d’Aleksander Borodin; La «cantata Moscow», de Piotr Olitx Txaikovski; i l’escena de la coronació de l’òpera «Borís Gudonov», de Modest Mússorgki. «Una proposta artística que pensam que suscitarà l’interès del públic menorquí, que tindrà l’oportunitat de poder escoltar i gaudir d’un repertori que no sol ser habitual entre les formacions corals», subratllen.