Pablo López va oferir el divendres el darrer concert del Menorca Music Festival celebrat al Recinte Firal des Mercadal | MMF

TW
2

El Menorca Music Festival tindrà continuïtat després de l’èxit assolit en aquesta segona edició, celebrada entre els dies 4 i 11 d’agost, que ha comptat amb l’assistència de 9.000 espectadors, segons han anunciat els seus organitzadors Maurici i Esteve Alfaras. De la mà de la productora Alrevés aquest festival de música va néixer el 2020 amb molta bona crítica dels mitjans balears, però a causa de la pandèmia de la covid-19 no es va poder celebrar fins al 2022 amb un gran èxit de públic i de crítica.

L’escenari principal del Recinte Firal des Mercadal ha estat l’epicentre del festival amb la celebració de cinc concerts. El dia 5 va tenir lloc l’actuació de Melendi que va atraure a una multitud eufòrica que havia comprat totes les entrades, obligant a l’organització a penjar el cartell de tot venut.

Vanesa Martí va oferir un concert caracteritzat per la seva veu potent i les interpretacions emotives | MMF

Ensoldemà, els londinencs Crystal Fighters van omplir el recinte amb la seva música indie i electrònica escampant entre els assistents la seva energia. El cantant i compositor britànic Tom Odell va oferir el seu concert el dia 7, en què va presentar el seu nou àlbum «Best Day of My Life», amb la interpretació de la cançó que dona nom al disc, entre altres.

El penúltim concert el dia 9 va anar a càrrec de Vanesa Martín que en la seva línia habitual va oferir una actuació caracteritzada per la potència de veu i les seves emotives interpretacions.

I el divendres dia 11, Pablo López va cloure amb èxit una setmana de música.

Per altra banda, el festival ha tingut un segon escenari, el Village, un espai més íntim i acollidor amb les actuacions dels DJ Cucut i Vonvon per donar vida al gran Oppening Estrella Damm (dia 4), Pol Cortés i Juls Cattaneo (dies 5 i 6), Chiara Oliver i Dani Juanico (dies 9 i 11).

El concert de Pablo López, un luxe en la clausura del festival

El conegut i mediàtic cantant Pablo López es va posar el públic dins la butxaca divendres vespre amb la interpretació de divuit temes en el concert que clausurava el Menorca Music Festival. El repertori va estar format per les cançons «El abrazo», «La niña de la linterna», «El camino», «El patio»,«Quasi», «Viu», «Te espero aquí», «Mamá, no», «Mariposa», «Hijos del verbo amar», «El mundo», «El mejor momento», «El gato», «Suplicando», «Lo saben mis zapatos», «La mejor noche», «Piano solo-Klpso/2 palabras» y «Tu enemigo».

Precisament, el seu primer senzill «Vi», de l’àlbum «Once historias y un piano», va tenir un gran èxit, essent «Disco de Oro» a Espanya.