Cartell de l’espectacle de teatre musical «Els Pirates» dins del festival Pedra Viva

TW
0

El divendres 25 i dissabte 26 d’agost es representa dins de la dotzena edició del festival Pedra Viva l’espectacle de teatre musical «Els Pirates» amb 16 intèrprets sobre l’escenari entre actors, cantants i ballarins a més d’una dotzena de músics en directe. La funció del divendres té les entrades exhaurides i per la de dissabte queden disponibles les entrades generals a 32 euros.

El vuitè espectacle del Pedra Viva d’enguany s’endinsa al meravellós món dels pirates de la mà d’artistes menorquins i es basa en el text original de l’opereta de W. S. Gilbert estrenada al 1879 i en l’adaptació fonamental que va fer Joan López Casasnovas a la realitat menorquina.

Familiar

Després de tretze anys, i segons informa el propi festival Pedra Viva de música i arts escèniques en espais no escènics o escenaris no convencionals, l’obra «Els Pirates», torna a la llum amb una producció menorquina, amb canvis i noves incorporacions, creant una proposta de gran qualitat, que esperen enriqueixi el panorama teatral amb un resultat  professional.

Pedra Viva vol oferir al públic familiar una vetllada divertida, emotiva i compartida amb petits i majors. Han escollit per l’ocasió el màgic espai de Torre Saura per situar en aquestes dues nits d’estiu, la història de pirates.

Sota la direcció de Joan Mesquida i Mari Genestar, a l’elenc dels intèrprets es troben Joan Taltavull, Maria Riudavets, Rita Barber, Rodo Gener, Chiara Oliver, Clara Enrich, Carme Taltavull, Berta Cardona, Lluis Febrer, Cris Juanico, Ricardo Lluch, Damià Bosch, Txema Gelabert, Sebastià De la Fuente, Toni Riudavets i Blai Barber.   

Des del festival informen respecte a qüestions pràctiques que l’obra comença a les 21 hores.  D’altra banda, s’ha de calcular el temps per arribar-hi –uns vint minuts en cotxe des del centre de Ciutadella–, aparcar, seguint les indicacions que es troben a la pàgina web del Pedra Viva, i trobar les localitats en un espai no convencional, els jardins de la casa de camp del comte de Torre Saura.

Pedra Viva continua fins setembre a indrets singulars dotant-los d’un nou ús cultural.