La violoncel·lista Viola de Hoog.

TW
0

L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca (OCIM) continua celebrant el seu aniversari amb un programa que pivota al voltant del «Concert de Brandenburg número 3» de Johann Sebastian Bach. Ho faran amb la direcció de la prestigiosa violoncel·lista Viola de Hoog, especialista en la interpretació històrica del període barroc.

El primer concert serà el pròxim dia 29 al Teatre des Born i el segon serà ensoldemà al Teatre Principal, ambdós a les 20 hores.

La música de Bach anirà acompanyada de les obres de dos dels seus fills: Carl Philipp Emanuel i Wilhelm Friedeman, que van heretar de son pare el domini de la música contrapuntística i transformaren aquest estil en unes peces de gran profunditat emotiva amb harmonies innovadores i efectes sorprenents.

En aquest concert centrat en el barroc del nord d'Europa no podia faltar la música de Händel. El «Concerto Grosso» que interpretarà l’orquestra és un exemple de la seva extraordinària capacitat per crear melodies majestuoses i emotives que el va fer famós arreu d'Europa.