L’artista anglesa Anne Birchall mostra una trentena de pintures, escultures i ceràmiques a la Sala d’Art i Exposicions des Migjorn Gran.

TW
0

La Sala d’Art i Exposicions des Migjorn Gran acull una exposició de pintura i escultura de l’artista anglesa Anne Birchall, que des de fa vint-i-sis anys viu a Ferreries. La mostra artística, en què Birchall pretén compartir amb el visitant la seva filosofia de vida, estarà oberta fins al pròxim diumenge dia 8 d’octubre.

«Busca la màgia de la vida», és el títol de l’exposició d’Anne Birchall en què l’artista anglesa mostra al públic més d’una trentena de quadres, amb predomini de les formes vegetals i el color, a més de les escultures i ceràmiques inspirades en la naturalesa.

Les obres artístiques que conformen l’exposició estan complementades per una sèrie de textos en què Birchall expressa la seva filosofia de la vida i reflecteix la seva estima per la vida, la naturalesa, viure el moment, l’alegria i l’amistat, entre altres.

L’exposició està oberta de dilluns a divendres, de 18.30 a 21.30 hores, i dissabte i diumenge, de 12 a 14 hores i de 18.30 a 21.30 hores.

Anne Birchall ha fet diferents exposicions a Ferreries, Es Mercadal, Maó i Fornells, mentre que la seva obra està escampada per l’Illa, la resta d’Espanya, Anglaterra, Alemanya, França, Itàlia Austràlia i Nova Zelanda.

Birchall es va instal·lar a l’Illa el    juliol de 1997. Tot d’una es va en desfer amb el castellà i l’anglès, però a poc a poc va agafar la consciència de prendre també el menorquí per facilitar la seva integració. Fa sis anys, l’artista anglesa va mostrar a «Sa meva Menorca. 20 anys aquí» la seva obra fruit de dues dècades de vivències personals i d’activitat artística a l’Illa.