Francesc Carreres, Xavier Martí, Biel Janer, Ernest Martí, Xec González i Edu Misut formen la banda Pèl de Gall.

TW
0

Pèl de Gall va oferir un dels darrers concerts de la seva gira «Forces d’atracció» dissabte fosquet, dins del marc del September Fest d’Es Mercadal. L’esdeveniment musical va fer vibrar el públic al camp de futbol municipal Sant Martí, que va acollir més de 1.600 persones.

La banda va ser l’encarregada d’encetar la vetllada sobre les 20.30 hores. Ho va fer quasi un mes després de la seva darrera actuació a Menorca i tocant temes del seu darrer disc. L’agrupació musical també va repassar algunes de les seves peces més conegudes, com ara «Terra i sal» i «Paradís».

La gent va vibrar amb el potent i fresc directe de Pèl de Gall, que tornava a casa després d’una gira carregada de concerts per Mallorca, València i Catalunya. Com sempre, van assegurar, van disfrutar del caliu i entrega dels seus seguidors.

La gira «Forces d’atracció» acabarà a Menorca amb la darrera parada del grup dia 20 d’octubre. Aquell dia, Francesc Carreres, Xavier Martí, Biel Janer, Ernest Martí, Xec González i Edu Misut oferiran el seu darrer concert al Casino 17 de Gener de Ciutadella.

The Binigaus Band i Dj. Amics

A més a més, el gran vespre del September Fest d’Es Mercadal es va completar amb l’actuació de The Binigaus Band. La banda migjornera de rock que formen Maixx Gomila, Johnny Pascual, Josep Sales, Joan Coll i Pere Arguimbau va generar encara més bon ambient amb les seves cançons.

La cita musical es va completar amb la sessió de Dj. Amics (Titi&Cash).