El grup de l’IES Maria Àngels Cardona, tercers a la darrera edició

TW
1

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) ha convocat el segon Premi AMIC Directes, dedicat a creadors de continguts audiovisuals en català a les plataformes digitals i xarxes socials.

Hi poden participar els joves, en grups de tres i cinc persones, dels territoris de parla catalana, des de 3r i 4t d’ESO fins a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà. El concurs s’organitza amb el lema «Llums, càmera en directe… i acció».

El termini creatiu per a presentar els projectes, ja siguin d’actualitat o e-sports, s’obrirà el proper dilluns 16 d’octubre i es tancarà el dilluns 4 de desembre. Durant la segona quinzena del desembre s’anunciaran els finalistes, i el mes de febrer es celebrarà l’acte de lliurament de premis.

El primer premi és de mil euros, mentre que el segon i el tercer són de 600 i 400 euros, respectivament. A més, el professor més motivador rebrà altres 200 euros.

Una gran primera edició

A la primera edició d’aquest concurs un grup de cinc alumnes de l’IES Maria À. Cardona de Ciutadella va aconseguir el tercer premi, d’entre més de 600 participants, a la categoria E-sports.

El grup, anomenat «Nova Era Fútbol», va estar format pels estudiants Pol Perona Mascaró, Joan Marquès Pascual, Joel Juan Cuadros, Martí Mestre Mas i Pau Pons Florit.

El seu contingut va ser reconegut pel jurat «per informar i portar a debat el futbol d’una forma entretinguda i respectuosa» durant el Mundial celebrat a Qatar.