Concert de Nadal del Conservatori de Menorca celebrat en l’edició de l’any passat | Teatre Principal de Maó

TW
0

Nadal s’obre pas en l’àmbit cultural i el Teatre Principal de Maó no es queda enrere. Per a aquest cap de setmana, previ al pròxim en què ja se celebra la festivitat, el coliseu maonès acull dues vetlades musicals de gran qualitat.

Més de 150 músics i gran varietat

En primer lloc, el Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca oferirà aquest divendres a partir de les 19 hores el seu tradicional Concert de Nadal. L’escenari del Principal reunirà a més de 150 alumnes de l’entitat, tant de la seu de Ciutadella com la de Maó. Així doncs, hi participaran les diferents agrupacions del centre, repartides en la banda, l’orquestra de cordes, les col·lectives de vent i tots els alumnes d’Ensenyaments Elementals juntament amb les corals.

Noticias relacionadas

El públic podrà presenciar en directe l’evolució del jove talent musical menorquí durant aquest primer trimestre a un concert que va penjar el cartell de ‘tot venut’ el passat mes d’octubre.

L’endemà, el dissabte 16, la Banda de Música de Maó serà l’encarregada d’emocionar als assistents amb un repertori caracteritzat per la seva diversitat musical que duu per nom «Sons de Nadal».

A partir de les 20.30 hores, l’agrupació municipal interpretarà des de les harmonies subtils de Brahms fins als ritmes animats d’Offenbach, passant per la grandesa de Strauss i la profunditat de Shostakovich. Miquel Llario dirigirà aquest espectacle per al qual encara queden disponibles les darreres entrades.