El grup Gaudium et Musica, durant la seva actuació | Gemma Andreu

TW
1

Aquest dijous 21 va tenir lloc a l’església de Santa Maria de Maó la tan esperada Trobada de Nadales, la qual enguany incorporava per primera vegada en el seu elenc a la coral d’exalumnes del Padre Petrus.

En total, van ser dues hores de nadales interpretades pels catorze grups participants, xifra rècord des de la primera edició celebrada l’any 1985, que van passar volant.

gg211223020 (1).jpg

La trobada va generar una gran expectació i va omplir la parròquia ubicada a la plaça Constitució de Maó | Gemma Andreu

Noticias relacionadas

Una de les propulsores de la coral d’exalumnes del Padre Petrus, Mercè González, va ser l’encarregada d’obrir el concert amb el Club de Jubilats des Castell, de la qual és directora. El van seguir els Clariflautes, la Coral Sa Casa des Poble dels jubilats del Camí des Castell, el grup Tecles, botons i manxes, que va fer ús d’acordions;la Coral infantil de l’Escola de Música de Maó, l’agrupació Som Gospel Menorca, Gaudium et Musica, la Coral Sant Antoni, el grup del CEIP Sant Lluís, dirigit per Carmen García, també impulsora de la coral d’exalumnes del Padre Petrus; el cor de l’Orfeó Maonès, la Coral Club de Jubilats Vassallo, enFusion choir, d’origen anglès; la Coral Mitjanit i, en darrer lloc, la Coral Padre Petrus.

Moment emotiu

Sent la darrera coral en participar, la Coral Padre Petrus va protagonitzar un dels moments més emotius de la vetllada. «Em vaig conscienciar molt perquè no passés, però ni així vaig poder evitar-ho», explica Carmen García sobre la presentació final. En aquell moment, li van a començar a caure les llàgrimes en veure que la coral de la qual havia format part quan era una filleta, tornava a cantar quasi quaranta anys més tard.

Amb la resta de corals van oferir més tard una darrera nadala totes juntes, i el públic assistent van començar a aplaudir en reconeixement d’una actuació molt especial.