El ciutadellenc presenta aquest dijous el seu nou llibre a la ciutat de Ponent.

TW
0

El ciutadellenc Pere Anglada presenta aquest dijous a les 20 hores a la llibreria vaDllibres de Ciutadella la seva nova novel·la, «Quan s’apaga el sol». Dissenyador de llums i espectacles amb una llarga trajectòria en companyies de teatre com ara els Joglars, Comediants o la Fura dels Baus, es va formar a Nova York en cinema, fotografia, disseny de llums i vídeo documental. El 2009 va entrar a l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), on va ser el director tècnic del Festival Grec, entre altres.

Anglada sempre ha manifestat inquietuds per l’arqueologia i la història de Menorca i és a través de la literatura que canalitza aquest interès i hi evoca el seu imaginari i tradició més cinematogràfica de contar aventures.

«Quan s’apaga el sol» és la seva segona novel·la, després de «Boira espessa». Anglada torna amb una nova intriga literària, que des de la llibreria defineixen com «un misteri ambientat a Ciutadella que combina elements històrics i que ben segur tindrà el lector atrapat des de la primera pàgina».