Miquel À. Limón

TW
0

El periodista i investigador Miquel À. Limón va ser nomenat aquest divendres president de l’Associació Amics de s’Arxiduc per assentiment de la seva assemblea general en substitució de Carlo V. Grignano. L’entitat va ser creada el juny de 1993 a Mallorca per iniciativa del seu primer president, Joan Estrany Obrador i  una sèrie de persones -entre elles el mateix Miquel À. Limón i Josep M. Vidal    Hernández (1939-2013)- que perseguien aprofundir en la figura de Lluís Salvador Habsburg-Lorena i Borbó, arxiduc d’Àustria-Toscana, molt lligat amb Mallorca i Menorca.

Miquel À. Limón ha expressat la seva intenció d’integrar Menorca, Eivissa i Formentera en l'associació de Mallorca, amb l’objectiu d’intensificar els vincles entre les illes. Limón, que des de fa onze anys és vocal de l’entitat, aposta per incrementar la col·laboració amb altres entitats, com l’Institut Menorquí d’Estudis, l’Ateneu de Maó, el Cercle Artístic de Ciutadella i l’Institut d’Estudis Eivissencs.

Dos altres projectes són l’elaboració d’un inventari bibliogràfic general de Lluís Salvador d’Àustria, tant en arxius públics com privats, i promoure la formació de rutes urbanes i territorials a partir dels textos que va escriure s’Arxiduc.