Margarita Huguet | David Arquimbau Sintes/EFE

TW
0

La directora de producció i recent guanyadora d’un Premi Goya, Margalida Huguet, participarà el pròxim dimarts dia 5, de 18 a 18.45 hores, en una taula rodona organitzada pel Consell insular sobre «La dona en el món de la comunicació i de l’espectacle», que es celebrarà al Museu de Menorca, juntament amb la directora, realitzadora i muntadora audiovisual Magda Timoner, la periodista Diana Font i la periodista i directora d’«Al Dia Menorca» Clara Aymamí, que participarà com a moderadora de l’acte. En acabar, de les 18.45 fins a les 20 hores, es realitzarà un concert d’homenatge cap a la dona amb el grup Two Moons.

Aquesta taula rodona és una de les més de 40 activitats, actes, conferències i concentracions que es duran a terme entre els dies 2 i 23 de març arreu de l’Illa organitzades pel Consell insular, els Ajuntaments de l’Illa i l’Institut Balear de la Dona amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

Per altra banda, el 8 de març, Dia de la Dona, es retransmetrà pel canal de YouTube EsportsCIMe, a les 20 hores, el documental «Dones sense límits».