Pèl de Gall actuarà el 30 de març as Mercadal | R.C.

TW
1

La popular formació musical Pèl de Gall ha anunciat la publicació a les plataformes digitals de «Tots cap Amunt», el primer dels quatre senzills que el grup presentarà durant aquest any 2024.

Al mateix temps, la banda ha informat que es desplaçarà a Mallorca per participar en el Cercam Fest, el que serà el primer concert del nou espectacle, un xou amb moltes sorpreses, més llum, més ritme i més potència. Aquesta nova gira els durà pels escenaris de Catalunya, Mallorca, el País Basc i que farà la primera aturada a Menorca el proper 30 de març a Es Mercadal compartint escenari amb Buhos i Portobello.

Pèl de Gall és un grup de música menorquí nascut el 2009 a Barcelona. Actualment la banda està formada per Frank Pons (veu i guitarra), Ernest Martí (guitarra), Xavier Martí (baix), Biel Janer (teclats), Eduard Florit (bateria). Els concerts reuneixen sempre una gran quantitat de públic i han aconseguit una enorme quantitat de seguidors dins i fora de l’Illa.

«Tots cap amunt» suposa la seva estrena enguany pel que fa a publicacions. Ja han publicat sis treballs de llarga durada.