La pintora Kaori Ishihara i el músic i cantant Pau Saura.  | Can Albertí

TW
0

Can Albertí 1740 Boutique Hotel, de Maó, celebra el Dia Mundial de l’Art, que té lloc el 15 d’abril, amb una proposta artística multidisciplinària durant el mes d’abril, que inclou una performance instrumental i pictòrica, una exposició de ceràmica, un concert solidari i una subhasta d’art benèfica.

El 13 d’abril tindrà lloc la performance «Escuchando los colores/Tamayura» basada en la improvisació instrumental i pictòrica dels artistes Kaori Ishihara, encarregada de la pintura i Pau Saura, multiinstrumentista i cantant. Tots dos seran els responsables i els protagonistes d’una creació que sorgeix a partir de la fusió entre les dues disciplines. Per açò, Pau tindrà tota la seva experiència i coneixement de la música hindú mentre Kaori aportarà el seu bagatge artístic i performatiu, donant lloc a un fet molt enriquidor que integra i fusiona, en un sol espai, dues cultures a través de l’art.

El resultat final d’aquesta performance instrumental i pictòrica serà un quadre que, una vegada acabat, serà subhastat entre els assistents per destinar la recaptació a la Fundació de Discapacitats Carlos Mir, que es sumaran als beneficis del concert solidari organitzat per l’hotel que es celebarà el 18 de maig.

També es podrà visitar una exposició permanent de peces exclusives de la ceramista Blanca Madruga, que ocuparà un dels salons del segle XVIII de can Albertí 1740 i que estarà present durant la major part de la temporada.

Fons pictòric

Els dies 25, 26 i 27 d’abril, la boutique hotel acollirà una exposició amb els quadres donats pel fons pictòric de CaixaBank per fer una subhasta oberta al públic, en què els beneficis van destinats a Asinpros.