Alaior s’omplí de públic d’arreu, especialment famílies i fillets, per gaudir de l’espectacle de les carrosses, que enguany ha arribat a la 43 edició, organitzat per l’Area municipal de Cultura i amb la implicació de la Comissió de Festes | Javier Coll

TW
7

Alaior es transformà anit en el poble de la fantasia i es vestí de colors i diversió amb la fàbula de Dorothy. Milers de persones, moltes arribades d'arreu de l'Illa, es divertiren amb la desfilada de carrosses inspirada en «El Màgic d'Oz».

Més de 500 persones feren possible la performance que passades les vuit i mitja del fosquet sortia del poliesportiu amb gran animació cap el centre. Deu carrosses integraren una desfilada plena de personatges extrets de la pel·lícula musical que va fer famosa a la recordada Judy Garland en el paper de Dorothy.


Escenes de pel·lícula

Cada carrossa representà una escena del film. Al capdavant de la desfilada anaven els personatges de «La granja de na Dorothy», quan un cap de fibló transporta a la filleta al món imaginari del Màgic d'Oz. Seguiren les comparses de «La plaça de les flors», «L'inici del camí groc» i «El camp de blat», seguint amb el fil conductor de la pel·lícula.

La carrossa «El hombre de hojalata» va sorprendre el públic per la simpatia pel personatge, al qual seguiren «El bosc del lleó» i «La casa de la bruixa». Una de les carrosses més vistoses va ser la del palau del Màgic d'Oz, com també les finals, la del «Diploma, cor i medalla» i la darrera, «Arco iris», amb un missatge de felicitat per a tots els espectadors.