La vetlla des Be és una festa tranquil·la, idònia perquè els petits la puguin gaudir. L’anyell sempre els crida l’atenció, com un animal simpàti | Josep Bagur Gomila

TW
5

Va ser el blanc de tots les mirades i el centre d'atenció de milers de persones que durant la nit el visitaren. Es Be de Sant Joan lluia aquest dissabte net, immaculat i polit, protagonista de la primera nit, la que encetà quatre dies seguits de festa que faran bullir Ciutadella.

L'anyell va ser veciat i serà passejat avui com l'orgull del caixer pagès de Tramuntana, Carlos Taltavull, i la seva família, el fruit de tot un any de feina per compartir amb el poble el símbol que representa l'arribada de Sant Joan.

Noticias relacionadas

A partir del fosquet la posada de l'amo de Ses Arenetes va ser l'epicentre on confluia la riuada de gent. La cotxeria es convertí en un mostrador amb l'anyell com a protagonista, sempre vigilat i atès, mentre que a l'interior el caixer pagès i la seva família rebien les visites de familiars, amics i persones properes convertint la posada en un anar i venir de gent.

La visita més esperada va ser la de la Junta de Caixers, encapçalada pel caixer senyor, Borja Morgades de Olivar. Els caixers arribaren acompanyats de les seves famílies per compartir amb Carlos Taltavull i la seva esposa Marga Cursach el sentiment de posar es Be enguany.