Una gentada es reuní a l’escenari del pregó per assistir a l’acte que obre les festes, i que acabà amb un concert de la Banda | Josep Bagur Gomila

TW
0

Fornells encetà anit les festes de Sant Antoni amb un pregó especial i emotiu. El pintor Josep Serra i Llimona i la seva esposa Glòria Prat van ser els protagonistes d'una intervenció sentida, sorgida del cor. La dona es va convertir en la veu dels dos, expressant vivències i emocions conjuntes, que el pintor no va poder expressar degut a la malaltia del parkinson.

Noticias relacionadas

La parella explicà com arribà a Menorca i quin va ser el desencadenant de posar els peus a l'Illa, i detallà com al llarg dels anys ha evolucionat aquest vincle sentimental amb sa roqueta i la predilecció per Fornells. El pregó va estar ple d'anècdotes, de complicitats amb l'Illa i de records amb les persones que han conegut i els moments compartits amb els amics.

El Castell de Sant Antoni s'omplí de públic amb ganes d'escoltar el missatge del pregoner, Josep Serra i Llimona, acompanyat per la seva esposa. Després de rebre l'aplaudiment del públic i la gratitud del batle i els representants municipals, el pregó donà pas a la convidada a la primera «pomada» de les festes, on tothom brindà amb bons desitjos. A continuació, sonà la música, a càrrec a Banda des Mercadal, que oferí un festiu i fresc recital que animà la calorosa nit prèvia a l'esclat de la bulla.