Del 30 de juliol al 17 d’agost, els alaiorencs tindran prop de tres setmanes d’activitats diàries

TW
0

Alaior enceta ja el seu programa d'actes amb motiu de les festes de Sant Llorenç, i ho fa amb un calendari atapeït de bones propostes per a tots els públics, ja siguin activitats culturals, lúdiques o esportives, que demostren una gran implicació ciutadana.

La batlessa Misericordia Sugrañes i bona part de la Corporació municipal van presentar ahir aquest programa, en què es combinen «activitats tradicionals amb altres de noves». Una programació amb la que «s'intenta satisfer tothom, tant els joves com els no tant joves».

Noticias relacionadas

Del 30 de juliol al 17 d'agost, els alaiorencs tindran prop de tres setmanes d'activitats diàries, entre les que hi destaquen diverses actuacions de la Banda de Música d'Alaior, la Gala Lírica que organitza Simón Orfila, els tradicionals sopars de vesins o nombrosos espectacles infantils. A més, com no, hi haurà una gran diversitat de proves esportives, en disciplines com el tennis taula, el karate, el vòlei, l'atletisme, l'hípica, els escacs, el futbol o la gimnàstica rítmica, entre d'altres.
Avui mateix, a la Plaça des Ramal hi haurà el vint-i-dosè torneig de tennis taula (17 hores), balls de saló amb Xoc i Azahara (Sa Plaça, 22 hores) i el concert de la Lluna Plena amb Guiem Soldevila, a partir de les 21.30 hores, al poblat de Torre d'en Galmés.


Desfilada

A banda dels actes més protocol·laris, com el pregó, el primer toc de fabiol i el concert de dia 14, o els que protagonitzarà la qualcada durant el cap de setmana del 15 i 16 d'agost, també hi haurà la tradicional Desfilada de Carrosses, que arriba enguany a la seva 44 edició. Enguany, la temàtica és l'evolució dels sistemes de comunicació, i hi participaran més de 700 persones, repartides entre deu carrosses.