El pintor Xavi Timoner (Alaior, 1970) és l’autor de l’obra artística. Es tracta d’una pintura on Alaior es converteix en el sol que irradia els rajos festius amb la silueta d’un cavall

TW
2

Per obrir les ganes de festa, el diari MENORCA treu al carrer la Revista de Sant Llorenç. La publicació recull, amb un atractiu disseny, tota l'actualitat de la festa a través de 60 pàgines a color. La revista, que ha coordinat el periodista J. Carlos Ortego, es presentarà avui, en un acte públic que tindrà lloc a l'Ajuntament d'Alaior a les 20 hores.

La publicació s'obre amb la presentació de la nova Junta de Caixers del bienni 2015-16, amb la curiositat de que un pare (el caixer casat) i els seus dos fills (el caixer pagès i el fadrí) integren la meitat de la junta. Un dels reportatges curiosos es dedica a cinc famílies que tenen llinatges identificatius del poble. Es tracta dels Juanico, Palliser, Piris, Quintana i Mascaró, cognoms d'arrel al poble i de vinculació emotiva amb la festa.

Miquel Timoner i el pregó

Noticias relacionadas

Una de les entrevistes destacades és a Miquel Timoner, cirurgià d'Alaior que ha desenvolupat la seva professió a Palma, i que ha estat la persona escollida per protagonitzar el pregó que encetarà les festes d'enguany. També s'inclou una entrevista a Pedro Mercadal, a qui l'Ajuntament dedicarà l'homenatge institucional, com a gerent de Dalrit, en el 75 aniversari de l'empresa d'Alaior.

Altres reportatges d'interès són el dedicat al ciclista Kamal el Hihioui o el que la periodista alaiorenca Mercè Pons dedica, des d'un punt de vista nostàlgic i divertit, als polos blaus de Ca na Maribelca.

La Revista de Sant Llorenç compta a més amb articles de col·laboradors alaiorencs destacats, com del poeta i escriptor Ponç Pons, el periodista Miquel Àngel Limón, l'historiador Miquel Àngel Marquès i el poeta Pere Gomila, plomes que doten de contingut literari i històric a la publicació sobre aspectes relacionats amb les festes.

La Revista de Sant Llorenç 2015 es posarà a la venda a partir de demà a les llibreries, a un preu de 2,50 euros, mentre que els subscriptors d'Alaior la rebran a casa de franc. Amb aquesta publicació, un any més el diari MENORCA es vol sumar a la celebració de Sant Llorenç, que tindrà lloc el 15 i 16 d'agost, amb la informació més festiva, novedosa i completa.