Els focs artificials van donar el punt i final a les festes de Sant Joan | Maite Carles

TW
2

Després de tot un dia de Sant Joanet en què Ciutadella tractava de recuperar com podia la normalitat, els focs artificials van donar el punt i final a les festes de Sant Joan.

Breus, però intensos. Així es poden definir els castells de focs que varen il·luminar Ciutadella, a partir de les onze de la nit.

Noticias relacionadas

Els focs es varen llançar des de la Punta Prima de Son Oleo. El Passeig Marítim estava ple de gent que no es volia perdre el darrer acte de les festes d'enguany.

L'espectacle va durar uns quinze minuts. Van començar amb uns greus trons que avisaven que l'espectacle estava a punt de començar. Tot seguit es van poder veure els clàssics castells de colors, anelles, focs intermitents, les palmeres i una de les novetats d'enguany el llançament d'unes bengales que varen il·luminar de color vermell tota la zona costera de la Punta Prima de Son Oleo. No varen faltar els focs aquàtics i l'espectacle va acabar amb una apoteòsica explosió i un castell de colors.

Els focs els varen llançar els pirotècnics de l'empresa valenciana Pirotècnia Lluch, després d'una feina de més de 12 hores de preparatius que es van esfumar en un quart d'hora. Pirotècnia Lluch s'encarrega de posar color al dia de Sant Joanet des de l'any 2008 i enguany també llançarà els focs de la resta de festes patronals dels pobles de Menorca.