Actuació. El saló d?actes del centre de Sant Miquel es va tornar a omplir ahir capvespre

TW
0

Isaac Pons De Rosa Ciutadella
La nova proposta del Grup de Teatre de Sant Miquel ha estat, un any més, tot un èxit. Només fa tres dies que s'ha estrenat "Els Pastorets", però ja es pot assegurar que ha triomfat. Des de la seva primera representació, el passat divendres, la sala del teatre de Sant Miquel no ha tingut ni un únic seïent lliure en cap de les sessions realitzades, i no hi queda cap entrada a la venda per cap de les que hi resten per fer fins el proper dilluns dia 29.

Un miler d'espectadors
Així, aquesta edició d'"Els Pastorets" haurà assolit una xifra prou important pel que fa al número d'espectadors. Si es compleixen totes les previsions, durant els set dies en que s'hauran fet representacions, hauran vist la funció 1.408 persones, una quantitat força representativa, tant per les dimensions de la sala -amb només 176 localitats-, com per l'interès que susciten propostes teatrals d'aquest tipus entre la població. En total, quan finalitzi la darrera actuació del proper dilluns, el Grup de Teatre de Sant Miquel haurà repetit l'obra fins a vuit vegades.

La directora escènica i artística d'aquest muntatge, Maria Genestar, juntament amb tot l'equip artístic i tècnic, han fet d'aquest un espectacle força atractiu, amb elements com l'il·luminació, la banda sonora o els efectes especials molt aconseguits. És el cas, per exemple, de la representació de l'infern, molt ben reflectit, amb uns decorats i uns efectes que expressen perfectament el simbolisme de l'espai.

Una proposta de prop de dues hores de durada, en la que hi participen una cinquantena d'actors i una dotzena de tècnics, a més de la part musical, per a la que es compta amb la música i la lletra d'Enric Ribot i Margui Juanico.
Per aquesta actuació, Genestar compta amb un repartiment d'actors molt ample, amb Jesús de la Fuente i Ana Benejam com a Josep i Maria, Andreu Genestar en el paper de Josuel o Víctor Taltavull i Damià Bosch com a Llucifer i Satanàs, entre molts d'altres.