Patge. Després d?aterrar a l?Aeroclub es dirigiren a Maó fins a la plaça Constitució

TW
0

Ll. Pons Maó
Poc abans de les 12 del migdia d'ahir es van congregar davant la pista de l'Aeroclub un caramull de fillets i filletes acompanyats del seus pares, avis i besavis en algun cas. Amb la màxima expectació tots esperaven que l'avio­neta que van veure sobrevolar el seu cap en un parell d'ocasions, finalment aterrés i amb ella aparegués el Patge Real amb el seu acompanyant. El Patge va anar directe als fillets, que prest li entregaren la seva carta dirigida als Reis Mags que arribaran a Maó el capvespre de dia 5 de gener, com cada any.

Una comitiva de gala amb catorze cavalls, calçats amb ferradures de ferro, i tres carros amb els seus corresponents cavalls, van custodiar el Patge i el seu acompanyant, que anaven en la carrossa ja equipada amb una caixa de Correus per a demà mateix enviar les cartes cap a Orient. Camí a Maó van entrar pel carrer Josep Anselm Clavé, on els va rebre la Banda de Trompetes i Tambors de Dalt Sant Joan, que els posà música per arribar a la plaça Constitució. El Patge Real, amb l'acompanyant que sempre estava al seu costat, va pujar les escales de l'Ajuntament on hi havia instal·lat un tron des d'on recolliren encara més cartes per als Reis Mags i es fotografiaren amb cada fillet i filleta que ho volgué.
Als fillets i filletes ara ja només els queda esperar amb molta paciència el dia que els Reis Mags arribin amb el seu fastuós vaixell al port de Maó per fer realitat tots els desitjos i regals que els més petits els han demanat en les seves cartes, però perquè tot sigui possible s'hauran de portar més bé que mai durant aquests dies de vacances.