Espectacle. El cartell va acollir des de grups amb forta experiència musical fins a altres de recent formació

TW
0

M.P.F. Alaior
Acostumats a sentir nadales i audicions amb pur estil tradicional, ahir els més atrevits van poder donar un volt a la festa i contemplar un concert de Nadal però amb clara essència rockera.

El poliesportiu municipal d'Alaior va celebrar el ja consolidat Ninfo Rock '08 amb un cartell de luxe. L'activitat que organitza l'Associació de Joves Músics de Menorca, juntament amb Sonostudi i l'Ajuntament d'Alaior a més de la col·laboració del Consell i del club Jovent d'Alaior, va reafirmar ahir la filosofia de la seva creació. Segons apunta un dels membres de Joves Músics i organitzador de l'esdeveniment, Joan Marí Catchot, "la intenció és donar l'oportunitat que grups que estan començant la seva trajectòria com a músics puguin veure realitzada una de les seves màximes il·lusions, sonar en un escenari amb un equipament de gran format alhora que fer-ho amb un cartell de grups amb una carrera consolidada". Així mateix assenyala que la recaptació es destina íntegrament als grups participants.

L'espectacle va començar passades les 21.30 hores amb el grup alaiorenc Flash qui va abordar temes de rock clàssic dels anys 70 dels grups The Doors, Police o Scream, entre altres. Black Pearl fou el segon en muntar-se a la tarima amb la peculiaritat de ser els més joves del programa alhora que els més nous en això de la música. Oferint un rock melòdic amb pinzellades de pop i blues el grup va pretenir que el públic s'ho passés bé amb temes coneguts de The Rolling Stones, Guns N' Roses i Bob Dylan, entre altres. Cisco Es Moix, de Ciutadella va aparèixer en solitari oferint un autèntic rock català. Jukebox Band també va participar en aquest esdeveniment amb el seu característic Rytm'n Blues i versionant temes amb clares influències de funky. Finalment, van tancar l'espectacle Power Trip, el grup més divers i que actualment ja es troba gravant el seu primer disc. Sense dubte la sorpresa va esdevenir quan alguns membres de Sonostudi van pujar a l'escenari i enlloc de revisar els aparells instrumentals van convertir-se en un grup més del cartell.

La il·lustració del cartell ha anat a càrrec de Pablo Delkán.