Públic. La gent no va respondre com en anteriors ocasions amb la seva presència al Teatre

TW
0

ll. pons Maó
El públic amant del ballet no va respondre ahir com en anteriors ocasions amb la seva presència al Teatre Principal per gaudir de ballet clàssic, potser perquè en les darreres gires en les que El Ballet de Moscou ha passat per Menorca ha vingut repetint títols que la gent ja ha gaudit i no vol tornar a veure amb la mateixa producció exacte any rere any.

Així i tot pares i avis havien dut als seus fills i néts a veure "Trencanous", alguna filleta es podia veure amb el seu tutú rosa amb els ulls ben grans per tal d'executar els passos, especialment els de puntes, que les ballarines ballaren totes vestides de blanc.

"El llac dels cignes", que es va interpretar a les 22 hores, va gaudir d'una major presència de públic, tot i que la tendència a la baixa era la mateixa que en la primera representació.

Ballet de Moscou
Recordem que la companyia El Ballet de Moscou va ser creada el 1989 per Timur Fayziev, rus que havia estat ballarí i també co­reògraf. Des de la fundació de la companyia ha realitzat més d'un miliar de representacions i ha fet gires per tot el món, Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra i Espanya. El 1991, la companyia va ser elegida per Rudolf Nureyev per realitzar la seva darrera gira a Europa.

El Ballet de Moscou té un repertori de títols que inclou clàssics com "El llac dels cignes" i "Trencanous", que es van poder veure ahir al Teatre Principal de Maó, i altres com "Romeo i Julieta", que va dur-se a Maó a l'agost. La companyia ha inclòs en el seu repertori altres títols com "La Bella Dorment", l'obra de Shakes­peare "Somni d'una nit d'estiu" i les darreres obres que ha produït la companyia, que són "Carmen" i "Don Quixot".