Russell. Actuarà en solitari a l?església de Sant Cristòfol

TW
0

LL.S.B. Es Migjorn Gran
El proper divendres 16 de gener, a l'església parroquial de Sant Cristòfol des Migjorn Gran tindrà lloc un concert en solitari del prestigiós guitarrista David Russell dins els actes programats per commemorar el vintè aniversari de la independència municipal des Migjorn Gran.

El concert començarà a les 20.30 hores i s'interpretaran peces de D. Aguado (1784-1849), J.S. Bach (1685-1750), A. Vivaldi (1678-1741), F. Tàrrega (1852-1909) i I. Albéniz (1860-1909), un ric i molt variat repertori per celebrar una fita tant important per al municipi.

Russell és fill adoptiu des Migjorn Gran des de 2003 on l'Ajuntament va dedicar-li una avinguda. Guanyador d'un Grammy el 2005 pel seu disc "Aire latino" en la categoria de millor solista instrumental en música clàssica, Russell és considerat un dels millors guitarristes del món, gaudint de fama i reconeixement a nivell mundial per la seva magnífica maestria musical i habilitat artística.

Sempre orgullós del poble que l'ha vist créixer, Russell sap trobar un moment per oferir el seu talent als seus amics i veïns des Migjorn. Ha actuat nombroses vegades as Migjorn de forma desinteressada per recolzar diverses causes. El 2004 interpretà el segon moviment del prestigiós "Concierto de Aranjuez" conjuntament amb la Banda de Música des Migjorn Gran sota la direcció d'Isaac Mascaró, una nit que molts tenen gravada a la retina.

Russell, ara fa vint anys, també oferí un concert al poble quan es declarà la seva independència des Mercadal, essent batlle de l'entitat Local Menor, l'actual batlle del municipi, Andrés Moll Huguet. Ara el guitarrista torna il·lusionat i amb moltes ganes al que considera "el seu poble" per poder celebrar aquests primers vint anys de caminar junts.

El concert del fill adoptiu des Migjorn Gran serà un dels primer actes que l'Ajuntament ha preparat per celebrar els vint anys d'independència municipal. Es tenen previstos diversos actes durant tot l'any per recordar un moment històric que suposà la realització del somni de tants i tants migjorners i migjorneres al llarg de la història.