Gira. L?artista manté l?espai escènic creat el 1984 per l?escenògraf Fabià Puigserver

TW
0

Ll. Pons Maó
Joan Manel Serrat està de nou en gira amb "100 x 100 Serrat" que mostra un Serrat més proper que mai en un concert íntim que mostra la seva essència sobre l'escenari. Per exprés desig del cantant han estat programats dos concerts a Menoca que es duran a terme dia 2 i 3 de febrer al Teatre Principal de Maó que celebra aquest any el seu 180 aniversari.

L'interès de molts teatres que no l'han pogut programar i el desig de gran part del públic que no han pogut assistir al seu concert, ha estat el motiu pel qual Serrat ha decidit reprendre la seva gira que recalarà a Menorca.

En aquesta ocasió Serrat està acompanyat al seu concert del pianista Ricard Miralles per oferir els seus millors temes. Se tracta d'un concert únic per als enamorats de la música del cantautor català.

El concert "100 x 100 Serrat" està avalat per l'èxit de públic i de la crítica, ha actuat a més de 300 concerts i l'han pogut escoltar 600.000 espectadors a Espanya i Latinoamèrica. Serrat ha estat a Amèrica durant els mesos d'octubre, novembre i desembre oferint un total de 43 concerts. Ha visitat Mèxic, Estats Units, Puerto Rico, República Dominicana, Colòmbia, Xile, Argentina i Uruguai. Continuarà aiximateix per Espanya oferint aquest concert fins el mes de juny.

Per aquesta nova gira se manté l'espai escènic creat el 1984 per l'escenògraf Fabià Puigserver. Una escenografia que envolta la intimitat de l'espectacle en el que Serrat deixa sentir la seva veu acompanyada per la seva guitarra i en aquesta ocasió pel piano de Ricard Miralles.

Amb aquest concert l'artista demostra una vegada més la seva gran estimació per Menorca i decideix personalment oferir aquests dos concerts després de les actuacions a Palma que tindran lloc els propers dies 30 i 31.