patinatge. Alguns dels alumnes s?atreveixen amb figures artístiques de dificultat

TW
0

Ll. Pons Maó
A la pista de patinatge de la Unión Deportiva Mahón va tenir lloc ahir la XII Trobada de Patinatge Escolar amb la participació dels alumnes de l'Escola de Patinatge Artístic Àngel Ruiz i Pablo des Castell, de i l'Escola de Patinatge Artístic Unión Deportiva Mahón.

El vent no va impedir als patinadors mostrar els seus balls davant d'un públic que omplí les grades de la pista que es va imbuir així d'un ambient força familiar. A excepció d'una parella de patinadors que no va poder actuar, la resta d'alumnes van realitzar el seus balls com "Hotel California" dels Eagles, "Ojalá no te hubiera conocido nunca", "Merci", "Maquillage", "Crime", "Feel the Rush" o "Eres Tonto" del Canto del Loco, que va ser interpretada per només fillets.

Aquesta trobada es ve realitzant des de fa dotze anys i s'alternen les poblacions de Maó i Es Castell per tal d'acollir-la. Des de l'organització es va fer saber la intenció que l'any vinent pugui també participar-hi l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Lluís.

Mary Mier, professora de l'escola de Maó, observa que se tracta de patinatge artístic d'exhibició, fet que no condiciona els alumnes a figures obligatòries i així l'exigència no és tan forta i la diversió està assegurada.