Gomila. Està obrint nous mercats a través de la seva pintura

TW
0

i.p.d.r. Ciutadella
L'artista ciutadellenc Carles Gomila continua amb la seva trajectòria ascendent en el món de la pintura. I és que entre l'1 i el 5 de febrer participarà a la fira Spring Fair International 2009 que es celebrarà a Birmingham, Anglaterra. Es tracte d'una mostra de decoració i objectes selectes, entre els quals els seus visitants podran contemplar obres del pintor menorquí.

A més, Gomila acaba de concretar la seva participació en dues exposicions col·lectives, una al barri londinenc de Wimbledon, i una altra a París. La primera és a la sala A Gallery, a la capital anglesa, està prevista per al 5 de març, i duu per títol "Man and Beast", en que hi haurà un recull d'obres en què, com el nom indica, el protagonisme serà per a l'home i l'animal, ja sigui en termes mitològics o d'altres diferents.

Pel que fa a l'exposició a la capital francesa, tindrà lloc entre finals de març i principis d'abril. Sóta el títol "My Doll", s'hi podran veure obres sobre dones-titella.

Ja per més endavant, el pintor està negociant l'organització de dues exposicions, també en terres angleses, però en aquest cas, individuals. Seran a les galeries "Fine Grime" de la ciutat de Bath, i "Knife Smith" de Bristol. Ambdues sales exposaran obres de Gomila, de les que en fan reproduccions en edicions limitades signades. Les dues galeries treballen amb el pintor de Ponent, fent circular els seus quadres.
A banda de totes aquestes a nivell europeu, Carles Gomila té pactades exposicions a la sala Vidrart de Ciutadella durant el mes d'agost, a la Galeria Kalós de Barcelona a finals d'any, i a la galeria La Fábrica de Maó ja dins el 2010.
Un altre dels seus projectes és la participació en el Festival de Arte Urbano d'Eivissa, que tindrà lloc el proper mes de març.