TW
0

I.P.D.R. Ciutadella
La Unió d'Antics Alumnes Salesians de Ciutadella celebra aquest cap de setmana diverses activitats per commemorar la festivitat de Sant Joan Bosco.

Avui, a les 17.30 hores, tindrà lloc l'assemblea ordinària de la UAAAASS en què es debatran els pressupostos i les diferents activitats que organitza l'entitat.
En finalitzar la reunió, es celebrarà la Missa Solemne de la Festivitat de Sant Joan Bosco, presidida pel director i concelebrada per la comunitat salesiana.
Després, una vegada acabada l'eucaristia, la junta directiva de la Unió d'Antics Alumnes Salesians convida tots els socis i simpatitzants a compartir una vetllada al local social, durant la qual hi haurà l'actuació del grup Amics de sa música de Ferreries.

diumenge
Per demà hi ha programats diferents actes. El primer d'ells serà la inauguració del monument dedicat a la figura del Pare Federico Pareja, que s'instal·larà a la plaça que duu el seu nom, coincidint amb el 75 aniversari de la seva mort.
A les 12.30 hores hi haurà una missa al Santuari de Maria Auxiliadora, i posteriorment es farà un dinar a l'Hotel Sagitario. Durant l'àpat es retrà homenatge a Jesús Maquiera. Durant els dos dies es comptarà amb la presència del president de la UAAAASS nacional, Francisco Salazar.