Junta. Hi van assistir una quarantena de socis

TW
0

I.P.D.R. Ciutadella
La Unió d'Antics Alumnes Salesians de Ciutadella ha aprovat uns pressupostos de 61.000 euros per aquest any 2009. Va ser en el transcurs de l'assemblea general ordinària anual que es va celebrar ahir capvespre, i que va comptar, com a presència destacada, amb el president de la UAAAASS d'Espanya, Francisco Salazar.

Durant la junta es va aprovar la memòria econòmica i també la de les activitats realitzades durant l'any passat. En la part econòmica, s'ha de destacar que per al present exercici es comptarà amb un pressupost superior al de 2008, concretament 15.000 euros més, una suma que permetrà dur a terme totes les activitats de l'entitat. Els membres de la directiva van analitzar els diferents esdeveniments organitzats durant l'any passat, obtenint una valoració positiva.

Programa
La Unió d'Antics Alumnes Salesians preveu continuar en la mateixa tònica que els darrers cursos. Mantindrà les activitats dels Divendres a Calós, alhora que estan analitzant la possibilitat d'incorporar tres o quatre projectes nous. Un d'ells és "la instal·lació d'un boti-boti al pati que hi ha darrera el bar i que la comunitat salesiana ens cedeix", explica el president de l'entitat, Antoni Pedrol. "L'objectiu és proporcionar un entreteniment més per als més petits", afirma.
També estan interessats en organitzar sarsueles, la primera de les quals és "La del manojo de rosas" que s'estrenarà divendres.

Una altra de les novetats serà l'intercanvi que realitzaran els membres de l'Escolania de Calós, amb una escolania italiana. Els cantants de Ciutadella viatjaran a Itàlia entre novembre o desembre d'aquest any, mentre que l'estada a Menorca serà ja dins el 2010.

Un altre dels temes que ha acordat l'assemblea ha estat la de felicitar públicament a Sebastià Taltavull pel seu nomenament com a bisbe auxiliar de Barcelona, i que va ser membre de l'UAAAASS.

Per avui hi ha prevista la inauguració del monument a Federico Pareja, la Missa i un dinar de germanor.