Espectacle. Maia Planas, Pep Planas, Joan Antoni Oliver i Fred Sizaret són els intèrprets del musical

TW
0

M.P.F. Es Mercadal
Na Tona, en Toni i en Rachid són tres infants acabats d'arribar a la ciutat, un lloc ple de solituds, incomprensions, buits. L'aparició d'unes pedres misterioses fa que els personatges comencin a indagar sobre la seva procedència i es vagin topant amb una sèrie de personatges del barri aconseguint crear una colla d'amics, això sí, sempre sota la mirada còmplice de la lluna.

Aquesta és la trama central de l'espectacle musical "La ciutat i la lluna" que es projecta avui matí a les 11 hores a la sala multifuncional des Mercadal gràcies a la col·laboració de Sa Nostra i l'Ajuntament.

La companyia mallorquina Ireneu Espectacles ofereix un musical modern arropat per un contingut educatiu i social ja que encara realitats socials tan properes com la immigració, la inserció social, l'amistat o fins i tot la importància del reciclatge per mantenir net el medi ambient, totes elles filtrades per un sedàs musical que aconsegueix sensibilitzar els menuts de la casa.

Curiosament els nens observaran un espectacle que obre les portes a la novetat. I és que els personatges interactuen amb uns músics d'un quartet de corda que, malgrat ser actors de l'obra ho fan des d'una pantalla. La directora de l'obra, Antònia Coll, assegura que la idea va començar com un experiment i que ha donat molt bons resultats, "els nens han arribat a aplaudir els músics que, realment no eren en cos present dalt l'escenari".

Durant dijous i ahir entorn a un milenar d'alumnes d'Infantil i Primària han pogut assaborir aquesta obra musical i que, segurament, molts d'ells hi portaran avui els seus pares perquè en coneguin les seves particularitats.