Els reflexos

TW
0

Ll. P. Maó
Miquel Cardona (Ferreries, 1956) és un dels 40 artistes que ha superat les proves de selecció de l'organització de la fira DeArte 09 i que per tant participarà en la vuitena edició d'aquesta mostra amb quatre de les seves obres, "Reflex", "Cotxe del ministre", que es pot veure en la imatge, "Vella màquina de tren" i "Cotxe".

El criteri principal alhora de seleccionar els artistes és "que no siguin excessivament moderns, ni excessivament clàssics" en el que encaixa l'obra de Miquel Cardona que es decantà per un estil inspirat en l'hiperrealisme després d'haver-se dedicat a pintar paisatges i racons naturals de Menorca en un estil més impressionista. L'artista donà un canvi de rumb amb la seva obra en la recerca d'un estil més personal que el decantà cap a un treball que reprodueix el que capta la seva mirada i es concentra en l'àmbit urbà, els carrers, els cotxes, edificis i els reflexos.

La fira DeArte 09 té lloc a Madrid al Palau de Congressos de La Castellana des d'avui i fins dilluns 16 i sol aplegar un total de 15.000 visitants.