El Roser. Els premiats i les fotografies presentades es van donar a conèixer ahir vespre

TW
0

Ll.A.C. Ciutadella
Bosco Mercadal Moll és el gran triomfador de l'onzena edició del Saló de Fotografia FotoBosco que organitza la Unió d'Antics Alumnes Salesians amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ciutadella i del Consell. Aquest ciutadellenc resident a Logronyo ha aconseguit els dos primers premis (fotografia en color i en blanc i negre), a més de la distinció a la millor col·lecció. El seu pare, que recollia el premi en nom seu, assegura que el seu fill "té un do", ja que al seu currículum acumula un gran nombre de premis, nacionals i internacionals.

L'obra guanyadora en color, "Carrer de Sant Miquel", ofereix l'estampa bucòlica d'una senyora asseguda en una cadira menorquina al bell centre de Ciutadella. Tranquil·litat absoluta i records de temps passats. La fotografia premiada en blanc i negre, "Mumare", és un retrat de les mans de la seva mare aguantant una fruita, en una imatge de gran plasticitat.

El segon premi en la categoria de color se l'ha endut Gisela Salord, amb l'obra "Il·luminat", mentre que el tercer premi ha estat per a August Cortès, amb "Grafiter". En la categoria de blanc i negre, el segon lloc del concurs ha estat per a Óscar Mayans, amb la fotografia "Espera", mentre que el tercer premi és per a Susana Fernández, amb l'obra "Germans". La Unió d'Antics Alumnes Salesians ha distingit també amb un accèssit especial l'obra de Nuria Taltavull Moll "Pedres i parets 2".

Les fotografies participants i guanyadores del certamen es poden visitar fins a finals de mes a la Sala d'Exposicions del Roser.