TW
0

a.g. Alaior
El gran baríton Joan Pons, que ha triomfat a tots els grans teatres del món, ha acceptat actuar a Alaior convidat pel Centre Cultural en la commemoració del 20 aniversari de la Coral Mixta d'aquesta entitat. L'actuació es farà el dia 13 d'abril, segona festa de Pasqua de Resurrecció, a l'Església de Santa Eulàlia. Pons estarà acompanyat per la seva filla Joana Pons que ve demostrant una exquisida preparació com a concertista al piano.

Aquesta agradable notícia ve donada a través de la comissió representativa del Centre Cultural que va visitar el cantant al seu domicili de Ciutadella a les festes de Nadal. La comissió estava formada pel president de l'entitat Sebastià Florit, la directora de la Coral Mixta, Luba Klevtsova, el pianista Orest Lemekh, i els components del cor Onofre Pons i Pedro Mercadal, que van ser rebuts cordialment i amb simpatia per Joan Pons i la seva esposa Niní.

Es va concretar que s'aprofitaria l'estància a Menorca del baríton per Setmana Santa en el marc de la restaurada i embellida Església de Santa Eulàlia. A més Joan Pons ha tingut la gentilesa de convidar el tenor Carlos Llabrés, que estudia cant a Barcelona i que es una nova promesa del món de la lírica que s'espera que sumi el seu nom a la llista de notables veus menorquines que triomfen fora de l'Illa.

Soci d'honor
Aquesta actuació, segons informen els components de la comissió, s'ha fet possible arran del propòsit manifestat per Joan Pons d'agrair al Centre Cultural la deferència de ser anomenat soci d'honor de l'entitat ja fa uns anys.

La Coral Mixta del Centre Cultural celebra el 20 aniversari de la seva fundació, una etapa meritòria en què ha celebrat concerts a totes les poblacions de Menorca, a més de Barcelona, Mallorca, Astúries, València, Madrid i, properament, Màlaga. Actualment té com a directora a Luba Kletsova i al professor Orest Lemekh acompanyant al piano. En aquests moments està assajant les composicions que cantarà amb Joan Pons, cosa que fa amb il·lusió ja que es tracta d'un esdeveniment de gran transcendència i que suposa un estímul molt fort. El programa a interpretar pel cor i solistes està per determinar.

La junta directiva i els components de la coral estan tractant de donar solemnitat a aquest 20 aniversari. En el curs d'aquest any pretenen organitzar altres esdeveniments amb la participació de reconegudes veus menorquines que al llarg d'aquests anys han col·laboral amb la coral.