Pinyeta Pinyol. La sempre exitosa parella de músics va animar la jornada a l?envelat

TW
0

joan janer Ferreries
La gran rua de Carnaval, la més familiar de totes, tingué lloc ahir a la tarda a Ferreries, finalitzant amb un gran ball i concurs de disfresses a l'envelat de la plaça Espanya animat pel grup Pinyeta Pinyol.

La cercavila de disfresses que anualment organitza l'associació de vesins s'Enclusa de Ferreries ha esdevingut en una gran festa familiar de disfresses que comparteixen, per un capvespre, la màgia de convertir-se en personatges somniats. A les 17.30 hores s'inicia la cercavila encapçalada per la banda de cornetes i tambors, tot enfilant pels carrers de Ferreries. De tant en tant, la banda de música prenia el relleu a la de cornetes, animant amb ritmes càlids. El milers de persones que omplien els carrers anaven disfressades de tot l'imaginable, fent comparsa amb la música de les bandes.

Finalitzada al cap d'una hora la gran desfilada, a la l'envelat de la plaça Espanya els esperava el grup Pinyeta Pinyol per començar el ball i més tard el concurs de disfresses el qual fou molt participat. Si la tarda del dissabte de Carnaval participen famílies senceres, la festa del mateix dissabte a la nit s'ha convertit en l'epicentre de les disfresses de la zona de Ponent.

Enguany s'han pres mesures per rebre la gran quantitat de gent que any rera any arriba a Ferreries i que l'any passat va desbordar els serveis de neteja preparats.