Presentació. Celia Osorio, amb representants dels comerços

TW
0

Arcadi Gomila Alaior
La primera edició del Mercat d'Estocs i Degustació de Tapes d'Alaior tindrà lloc demà dissabte i diumenge a la Sala de Cultura Sant Diego, una fira amb entrada lliure que pretén ser la primera edició d'una experiència que tingui continuació. Així ho va manifestar la regidora de Comerç de l'Ajuntament, Celia Osorio, que estava acompanyada una representació de l'Associació de Comerços d'Alaior formada per la seva presidenta Janet Vinent i membres com Cati Febrer, Lita Pons i Lali Pons. Celia Osorio ha agraït la col·laboració de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia del Govern així com de Línea Frío, Gros Mercat, Dalrit Pedro Mercadal, Menorquina Bebidas, Coca Cola, Vilagrau, Estrella Damm i tots els col·laboradors.

Una vintena
Una vintena d'expositors oferiran al visitant una gran varietat de productes com moda, sabates, esports, joieria i bijuteria, objectes de regal, jocs, complements, artesania, especialitats gastronòmiques en tapes, carns i begudes a preus molt populars. El menjar és un afegit al Mercat d'Estocs donat que també els bars estan integrats a l'Associació de Comerços. Els estocs es vendran a preus reduïts i les tapes seran al preu simbòlic de 0,25 euros la degustació. Per tant, per només un euro es podran degustar quatre tapes. Les begudes seran al preu d'un euro.

Encara que a Alaior ja hi ha l'experiència dels Mercats de Nit, aquesta fira presenta una diferència evident ja que en aquesta ocasió els expositors són comerços de la localitat amb productes al mercat, mentre que el Mercat d'Estiu s'inclina més per l'artesania i els objectes manufacturats, sense voler dir que també hi figuri algun comerç del poble. Per altra part, la Sala de Cultura Sant Diego, va dir Janet Vinent, reuneix molt bones condicions d'espai i d'instal·lació ja que no s'ha d'estar pendents de la meteorologia, i va agrair a l'alcalde Pau Morlà la seva bona disposició i col·laboració