Plenes. Les dependències de l?Esplai es van quedar petites per a aquesta jornada festiva

TW
0

I.P.D.R. Ciutadella
La Festa de la Llet Espessa va tornar a fer acte de presència a les instal·lacions de l'Esplai de Ciutadella, una celebració que s'organitza cada any, al voltant de la primera setmana de Quaresma.

Al voltant de 200 socis es van ajuntar al local social de l'entitat, per degustar aquestes postres tan típiques de la pagesia menorquina, elaborat a partir de sucres i llet amb tota la seva nata, juntament amb coques dolces amb sobrassada.
"Aquesta festa la feia antigament la gent del camp, de la Llet Espessa, convidant familiars i coneguts i passant una bona estona", explicava el president de l'Esplai, Leonardo Gener.

L'interès per aquesta celebració va deixar petites les dependències de l'Esplai, amb tres de les seves sales plenes de taules i cadires per als socis que hi van assistir, i que van comptar amb la presència de la consellera insular d'Acció Social, Noemí Gomila.

Segons es va explicar des de l'entitat, totes les racions de llet espessa que van poder menjar els associats es van preparar al lloc de Binigarba, un producte deliciós, si es tenen en compte les cares de satisfacció dels protagonistes d'aquesta multitudinària bereneta.

Dia de la dona treballadora
L'Esplai no deixa d'organitzar esdeveniments. El proper serà la setmana que ve, dissabte. Serà un dinar, a l'Hotel Sagitario, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el proper dia 8, per retre homenatge a les dones que integren aquesta associació de jubilats.

A banda del dinar, la jornada es completarà també amb el sopar al mateix establiment, que per gentilesa de la direcció serà gratuït per a les dones que hi assisteixin.

Com a detall, es regalarà una clavellina a cada una de les sòcies que participin en l'activitat.